Perşembe, Aralık 11, 2008

Seks dört harflı bir kelimedir amma lakin öyle değildir

Yurdun değişik yörelerine dağılmış arkadaşlar geldi. eh onlarla dışarı çıkılıyor, ortam yapılıyor bir şekilde. arkadaşlarla dışarı çıkınca daha bir kadir savun buluyorum kendimi. daha bir tespit insanı oluyorum. en nihayetinde arkadaşlarla eve gidilecek şu güzel ortamı cinsellikle harcamanın gereği yok diyorum.. eh böyle olunca ortamdaki seks arayışını da izleyebiliyorsun..


bu seks denilen aktivite muhtemelen tanrinin en büyük eglencelerinden biri.. yer yer kendisini "her sey onu anlatmiyor" edasinda kanitlayan tanri boyle bir dusturda kendisi hakkinda "abi boyle bir tanri nasil olabilir" diye düsündürtüyor..

zira seks dedigin hadise güzel bişi.. cidden keyifle yapioruz biz arkadaslarla.. fakat hamurabi kanunundan tut islama, oradan gel budizme hop zipla vikinglere bu hadise hos bir sey olarak karsilanmiyor.. etik degerleri alt üst ediyor.. viktorya doneminin ingilteresinde leydilik okullarinda ogretilen yegane sey mesela "sevisirken gozlerinizi acik tutun ve britanya imparatorlugunu dusunerek zevk almamaya calisin" zira bu meretten alinacak zevk hoyratlik demek.. düskününe direk "hasta" "abazan" yaftasi kondurabilecek bir sey.. madem ki o kadar süpper bir hadise belli ki "severek yapsinlar üresin cocuklarim" diye konmus bu zevk alma aparati o zaman anasini satiim niye binbir ahlaki düzende yasak sayilior zevk almak?

aslinda tüm etik kurallarin oldugu gibi, seksin de yasaklanmasinin mantiksal nedenleri var.. olmali en azindan.. bence seks in normal yasam tarzimizi sürdürmeyi durdurucu nedeni yasak kiliniyor..

misal veriyorum.. ne zaman sanayi devrimi oldu ve insan oglu 5000 yildir icli disli oldugu suyu, buharini bir amac ugruna, kendinden zilyon kat daha güclü makineler yapmakta kullandi? 1800lerde.. 1700lerin ortalarinda ne oldu? fransiz devrimi.. akabinde insan haklari evrensel bildirgesi..

insan haklari evrensel bildirgesinin dünyaya yegane hizmeti koleligin ortadan kalkmasini saglamasidir dostlarim.. kölelik ortadan kalkinca noldu? insanlar istedikleri zaman istedikleriyle para vermeden seks yapma özgürlüklerini yitirdiler.. oyle köle mole diil calismak etmek gerekiordu seks icin..

insanlarin istedikleri an seks yapamamalarinin sanayi devriminden hemen oncesinde vuku bulmasi rastlanti mi? sanmam..

muhtemelen mühendis abilerimiz "lan tek zevkimiz köle kadinlardi" diyerek muhendislik fakultelerinde olay cikarmis "bari okulu bitirelim lan" diyerek kendilerini ilime vermslerdi.. öyle olunca arkadaslardan en "karidan kizdan gectim ilmi sectim" diyen james watt dostumuz da buharli zamazingolari buldu.. sonrasi malum.. internetin bulunmasina kadar abazalik diz boyu.. bereket internet var da tarihin en büyük porno arsivi parmaklarimizin ucunda.. umarim bu internet uygarligin ilerlemesini şey etmez..